Klassiset kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, kuorinnan TAI ultraäänipuhdistuksen, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen (tarvittaessa), seerumin imeytyksen, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Suunnittelen ja toteutan jokaisen kasvohoidon yksilöllisest ja valitsen sinulle kasvohoitoon sopivat tuotteet ihosi ja toiveidesi mukaan.

Jokaiseen klassiseen kasvohoitoon voidaan myös yhdistää ”Ylellinen hemmotteluhoito” erikseen veloitettavana lisäpalveluna, joka sisältää kasvohoidon lisäksi lisäksi dekollte-, niska- ja hartiaseudun hoidon.

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Lisätietoa käsittelystä suoraan Kauneusjennasta tai Yumi™Lashes virallisilta kotisivuilta: https://yumilashes.fi/

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja luonnonmukainen karvanpoistomenetelmä. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokerointi on hygieeninen menetelmä ja se poistaa ihokarvojen lisäksi myös kuollutta ihosolukkoa kuorien ihon mukavan pehmeäksi. Sokeroimalla voidaan poistaa ihokarvoja lähes kaikilta kehon alueilta ja kaikenlaisilta ihotyypeiltä. Sokerointia tekee vain koulutettu sokeroinnin ammattilainen. Sokeroinnissa käytän laadukkaita Alexandria Professionals tuotteita Sokeri on 100-prosenttinen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimillä. Sokeri ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita eikä kemikaaleja. Voit lukea lisää Alexandria Professional vartalosokeroinnista täältä.

Käsi- ja jalkahoidot

Käsihoito sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan, parafiininaamion ja lakkauksen valitsemallasi värillä.

Jalkahoito sisältää kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, raspauksen, hieronnan ja lakkauksen valitsemallasi värillä.

Hot -Stone kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoitomuoto, jossa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava sekä energisoiva vaikutus. Hieronnassa käytetään lämpimiä, eri kokoisia, sileäksi hiottuja basalttikiviä, jotka liukuvat ylellisen hoitoöljyn avulla kehollasi. Kuumien kivien lämmittävä vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm:n syvyyteen saakka.

Lämpö vapauttaa hyvää oloa tuottavia hormoneja ja auttaa tehokkaasti laukaisemaan stressiä, lihasjumeja ja -kipuja ja parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Kokonaisvaltainen kehon ja mielen rentoutushetki, jolla pyritään mm. stressin helpottamiseen ja unenlaadun parantamiseen.